Våre garantier

Bruktbiler:
Våre bruktbiler selges alltid med gode garantier. Garantien på våre bruktbiler varierer med alder og kjørelengde på bilen, men du som kunde skal være trygg på at din nye bruktbil har blitt kvalitetssikret av våre mekanikere.
Våre bruktbiler leveres alltid EU-kontrollerte og godkjente.

Peugeot:
Peugeot setter kvalitet i høysetet. Dette gjenspeiles både i nybilgarantien, som er på hele 5 år eller 100 000 km, og i garantien mot gjennomrusting i 12 år på personbiler og 6 år på varebiler fra første registreringsdato. Fra bilens nyregistreringsdato følger det også med 3 års gratis veihjelp med Peugeot Assistanse.
5årsgaranti_P.jpg

Mercedes-Benz:
Mercedes-Benz personbiler, Vito og nye Sprinter har 5 år / 100.000 km nybilgaranti. Garantien gjelder for biler som er førstegangsregistrert i Norge. Alle kjøretøyer trenger regelmessig service – også din Mercedes-Benz personbil. Avhengig av kjørebelastningen beregner kjørecomputeren når det er på tide med ny service.

MobiloLife gir deg et trygt og sikkert bilhold. Ved teknisk uhell, startproblemer eller garantireparasjoner holder vi deg mobil. Det eneste du trenger å gjøre, er å ringe Service 24h som gir deg assistanse uansett tid på døgnet.

MobiloLife gjelder for alle nye biler i de første to årene. Deretter fornyes MobiloLife-garantien for hver service som blir utført på et autorisert Mercedes-Benz merkeverksted fram til neste obligatoriske service. MobiloLife gir deg unik trygghet i hele bilens levetid.

Ta gjerne kontakt med oss for å få vite mere om våre garantier.
Lyngdal Karosseri & Auto AS - - KVALITET - SIKKERHET - SERVICE

blank

  BRUKTBILER
finn logo
 
BESØK OSS
facebook
 

 

blank

  BRUKTBILER
finn logo
 
BESØK OSS
facebook