Veksted

Verksted som gir deg og bilen en god opplevelse

Gode kjøreopplevelser blir enda bedre av at bilen blir tatt vare på. Det vet vi, og derfor har vi en stort og effektiv verkstedsavdeling som tar hånd om din bil. Vi er et autorisert Peugeot, Mercedes-Benz og KIA merkeverksted, og ved å bruke oss får du mange fordeler du ikke oppnår andre steder;

Vi tilbyr service- og vedlikeholdsprogram i henhold til fabrikkenes spesifikasjoner som sikrer et jevnlig og forebyggende vedlikehold av bilen din. Riktig ettersyn utføres på riktig tidspunkt for din bil for å opprettholde kjøre- og driftssikkerhet og også bilens verdi. I tillegg sier bilen din selv ifra når det er behov for service og ettersyn.

Vi utfører selvfølgelig service og reperasjoner på alle bilmerker. Og du er velkommen til å prøve vår service på uansett hvilken bil du har.

mobil_logo Vi er forhandler av Mobil sine oljeprodukter. Mobil fremstår som en av verdens ledende produsenter av smøreoljer og tilbyr de mest teknologisk avanserte oljer som er på markedet. Produktrekken dekker hele spekteret fra mineralske motoroljer, og helt opp til de mest avanserte helsyntetiske smøreoljer. Det er viktig å velge riktig motorolje til din bil. Dieselpartikkelfilter f.eks krever enn spesiell motoroljekvalitet.

 

blank

  BRUKTBILER
finn logo
 
BESØK OSS
facebook
 

 

blank

  BRUKTBILER
finn logo
 
BESØK OSS
facebook